1-2 fej hagyma
2 doboz konzerv bab
lecsókolbász
paradicsom, zöldpaprika
só, bors, pirospaprika
olaj
A hagymát apróra vágom, olajon megdinsztelem, majd a tűzről lehúzva megszórom pirospaprikával, elkeverem, és belerakom a feldarabolt paprikát paradicsomot. Sózom, borsozom, fűszerezem. Kicsit hagyom rotyogni, majd beleöntöm a leszűrt konzerv babot.
A babnak nem kell sok főzés, kb. 10-15 perc alatt készre főzöm. A végén belerakom a vékonyra felkarikázott lecsókolbászt, mellyel még 1-2 percig főzöm, és megkóstolom, hogy kell-e még bele só, vagy egyéb fűszer.
Fehér kenyérrel együtt tálalom!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.