A sok kiszaggatott nokedli átka, hogy a fele a kukába kerül, mert a készítését elnagyoljuk, és sose fogy el. Node nem mostantól!
Egyszemélyes adagonként érdemes bezacskózni. Általában kevés olajat öntök minden adaghoz, jól összeforgatom vele, majd legumizom, és azonnal megy a fagyasztóba.
A kiengedés szobahőmérsékleten történik, és felhasználáskor serpenyőben vagy sütőben jól pirítsuk illetve süssük át.
Próbáltam már vízben is kiolvasztani, de attól nagyon mászkossá vált, és így használhatatlan lett.
Levesbe való használatát még nem próbáltam, de idővel ez is megtörténik.
Ötletek a felhasználásához:
Tejfölös-szalonnás nokedli
Tejfölös-tárkonyos nokedli
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.