oldalas darabolva
só, bors, kakukkfű
fokhagyma, olaj
a mázhoz:
ketchup
méz
chilidara
Az oldalast megmossuk, befűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűvel, chilivel és olajjal bekenjük. Kicsit állni hagyjuk.
Egy tepsit előkészítünk, a sütőt előmelegítjük. Az előkészített oldalast beletesszük a sütőtálba, elegyengetjük, pici vizet öntünk alá, fokhagymát dobunk mellé, majd puhára pároljuk alufólia alatt.
A máz elkészítése:
Ugyanannyi evőkanál ketchupot és mézet csipetnyi chilivel összekeverünk. Ezt a mázat kenjük a puhára párolódott oldalasra és pirosra sütjük az egészet. Körettel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.