2014. okt. 28.

Serpenyőben sült pácolt tarja és karaj

tarja- és karajszeletek
fűszerek, olaj
fehér bor

A tarja- és karajszeleteket befűszerezem (vagy bepácolom), olajjal összeforgatom, és egy éjszakára a hűtőbe teszem.

Másnap kevés olajat öntök egy serpenyőbe, bevagdosom a húsok széleit, és hirtelen megsütöm mindkét oldalukat. Miután kéreg sült rá, felöntöm kevés borral, és ebben a lében párolom puhára. Körettel tálalva kínálom!

Egyszerre csak annyit süssünk a serpenyőben, amennyi kényelmesen elfér benne!

Változatok:
mustáros-olajos pác
zöldfűszerekkel ízesített

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...