2014. jún. 20.

Sült marhahús

A marhahús szeleteket vagy darabokat befűszerezem sóval, borssal, fokhagymával vagy Húsvarázs ételízesítővel, illetve használhatunk hozzá Worcester szószt is (jól dörzsöljük. Ha Húsvarázst használunk, akkor vigyázzunk a sóval!
Zöldfűszereket mindenki a maga ízlése szerint ad hozzá (bár szerintem a marhahús nem feltétlenül igényli azt)!

Egy serpenyőbe kevés olajon hirtelen megsütjük a húsok mindkét oldalát, majd kuktába rakva puhára pároljuk az egészet!

Körettel, bármilyen szósszal, salátával együtt finom ebéd lehet!

Megjegyzés:
Akinek van rá ideje, előző este is bepácolhatja, befűszerezheti a húst! Érdemes néha-néha ránézni a húsra, hogy milyen állapotban van, nem-e puhult még meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...