2013. dec. 14.

Zöldségágyon sült csirkecomb

vegyes zöldség
csirkecombok
só, bors, zöldfűszerek
fokhagyma, vöröshagyma
1-2 dl bor
olaj

A zöldségeket azonos nagyságúra daraboljuk, majd egy kiolajozott tepsibe terítjük szét. A csirkecombokat megtisztítjuk és jól befűszerezzük: só, bors, zöldfűszerek (kakukkfű, majoránna). Ráfektetjük a zöldségekre. 

A vöröshagymát és fokhagymát eldaraboljuk, aztán a combok és zöldségek közé dugdossuk. Meglocsoljuk egy kevés olajjal, pár dl bort öntünk alá.

Lefedjük fóliával, előmelegített sütőbe toljuk és megsütjük - időnként a forró zsiradékkal locsolgassuk a combokat. 

A végén levesszük róla a fóliát, hogy szép pirosra süljön a teteje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...