2014. jan. 10.

Hagymás-kelkáposztás-virslis tojás

1 nagy fej vöröshagyma
néhány levél kelkáposzta
2 virsli
2 tojás
olaj, só, kömény

A csíkokra vágott kelkáposztát lobogó vízben 1-2 percig főzöm, majd leszűröm. 


A hagymát félkarikára vágom, olajon dinsztelni kezdem, majd amikor a kelkáposztát előfőztem, hozzáadom. Sózom, borsozom, köménnyel ízesítem, összesütöm. A végén karikára vágott virslit teszek hozzá és 2 tojást ráütök, csak addig kevergetem, míg a tojás összesül a hagymás-kelkáposztás-virslis keverékkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...