3 krumpli
1 virsli
liszt
liszt
só, bors, fokhagyma
olaj, vegeta
A karfiolrózsákat vegetás vízben megfőztem. A virslit a karfiolos vízben 1-2 percig főztem, majd apró kockára vágtam. A krumplit lereszeltem. Az így előkészített hozzávalókat egy tálba tettem.
Fűszereztem sóval, borssal, fokhagymával és annyi lisztet tettem hozzá, hogy összeálljon. Kiolajozott serpenyőbe pár ek. masszát tettem, ellapítottam és mindkét felét aranybarnára sütöttem.
A karfiolrózsákat vegetás vízben megfőztem. A virslit a karfiolos vízben 1-2 percig főztem, majd apró kockára vágtam. A krumplit lereszeltem. Az így előkészített hozzávalókat egy tálba tettem.
Fűszereztem sóval, borssal, fokhagymával és annyi lisztet tettem hozzá, hogy összeálljon. Kiolajozott serpenyőbe pár ek. masszát tettem, ellapítottam és mindkét felét aranybarnára sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.