2014. aug. 9.

Bolti vadasmártás ebédre

Szobahőmérsékleten kiengedem a boltban vehető fagyasztott vadasmártást. Kevés vízzel felengedem, majd addig főzöm csak, míg jól fel nem forr - ilyenkor még adhatunk hozzá mustárt, aki szereti.

Sós-olajos vízben tésztát főzök ki, aztán leszűröm, tányérokba adagolom, és nyakon öntöm az elkészült mártással.

Megjegyzés:
Ha maradt sült vagy főtt hús az előző napi ebédről vagy vacsoráról (érdemes ilyenkor készíteni az efféle mártásokat), akkor azt bele lehet dobni, kicsit átforrósítani, és úgy még kiadósabb lesz az ételünk! 

Akár külön lehet hozzá készíteni is, akinek van ideje rá, de önmagában is finom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...