7 db csirkeszárny
3 sárgarépa
kevés olaj, zöldfűszer keverék
hagyma
A csirkeszárnyakat megmosom, letörölgetem, félbevágom. Lilahagymát, fokhagymát aprítok. Egy tálba halmozom a szárnyakat, a hagymát, kevés olajat öntök rá, és befűszerezem, alaposan átforgatom. Kicsit állni hagyom.
A sütőt előmelegítem, a sárgarépát félbevágom. Az előkészített sütőzacskóba öntöm a húst, mellédobom a répát, lezárom a zacskót, és néhány helyen kilyukasztom hegyes késsel. Kb. egy órán át sütöm, a végén le lehet róla venni a tasakot, hogy megpiruljon a teteje.
Friss salátával tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.