2014. nov. 14.

Sütőzacskóban sült csirkeszárny répával

7 db csirkeszárny
3 sárgarépa
kevés olaj, zöldfűszer keverék
hagyma

A csirkeszárnyakat megmosom, letörölgetem, félbevágom. Lilahagymát, fokhagymát aprítok. Egy tálba halmozom a szárnyakat, a hagymát, kevés olajat öntök rá, és befűszerezem, alaposan átforgatom. Kicsit állni hagyom.

A sütőt előmelegítem, a sárgarépát félbevágom. Az előkészített sütőzacskóba öntöm a húst, mellédobom a répát, lezárom a zacskót, és néhány helyen kilyukasztom hegyes késsel. Kb. egy órán át sütöm, a végén le lehet róla venni a tasakot, hogy megpiruljon a teteje.

Friss salátával tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...