2014. febr. 1.

Zöldséges tészta

fagyasztott zöldségkeverék
instant kínai leveshez való tészta
pár karika kolbász
chili, bors

Egy serpenyőbe kevés olajat öntök, majd még fagyottan zöldségkeveréket adok hozzá. Ízesítem chilivel, borssal, megsózom. Pár percig sütöm, majd felöntöm 3,5 dl vízzel és hozzáadom az apróra tört kínai leveshez való tésztát, a belevaló ízesítőt és a karikára vágott kolbászt. 

Addig főzöm, míg a tészta és a zöldségek puhák nem lesznek, illetve a víz el nem párolog róla - ez pár percet vesz igénybe. Forrón tálalom.

Tapasztalataim:
Néha szoktunk venni instant kínai levest tésztával, melyből az előírás szerint készítünk egy gyors kaját. Azonban nemrég az az ötletem támadt, hogy mi lenne, ha máshogy használnám fel, így született meg ez az étel. 

Ez az adag két személyre szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...