2013. márc. 17.

Bolognai spagetti alapból

40 dkg darált hús
2-3 kiskanál só
6 dl víz
2 csomag Bolognai spagetti alap (nálam Csoda konyha márkájú)
olaj

spagetti száraztészta
olaj


reszelt sajt

Olajon megpirítom a darált húst, közben sózom. Ha jól átsült, felöntöm 6 dl vízzel, és beleszórom az alapport. Középlángon, forrástól számítva 5 perc alatt készre főzöm.

A spagettit roppanósra főzöm sós-olajos vízben. Sajtot reszelek.

A tálalásnál egy adag tésztát halmozok a tányérra, 2-3 merőkanál szószt teszek rá, és megszórom reszelt sajttal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...