2013. márc. 19.

Rántott csontos csirkecomb

csirkecomb
tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj
só, bors

A csirkecombot kettévágom, ha akarom, akkor a felsőcombot kicsontozhatom - az alsócombot nem szoktuk. Befűszerezem a húst: bors, zöldfűszerek.

Először lisztbe, majd sózott, borsozott felvert tojásba, majd zsemlemorzsába panírozzuk. Bő olajat forrósítok, és belerakom a combokat. Közepes lángon sütöm, de ügyelek arra, hogy jól átsüljön, és ne legyen véres belülről - többször forgatni kell sülés közben! Aranybarna legyen a színe. Kb. 20-30 perc a sütési idő, de ez nagyban függ attól, hogy fiatal-e vagy öreg volt a csirke. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...