2013. dec. 7.

Tejfölös-tárkonyos nokedli

egy adag nokedli
tárkony, tejföl, olaj, só

A nokedlit kevés olajon egy serpenyőben ropogósra pirítom, sóval és tárkonnyal fűszerezem. Tányérra szedem, és tejföllel meglocsolva kínálom!

Tapasztalataim:
Kivettem egy adag fagyasztott nokedlit a hűtőből, és a felhasználására a fenti elkészítési módot találtam ki. Nagyon finom, laktató, egyszerű és gyors!

Ha fagyasztottból készítjük, akkor fagyottan tegyük a serpenyőbe, és villával apránként bontogassuk szét a tömböt. Persze, ha az elkészítés előtt fél órával-egy órával kivesszük a fagyasztóból, akkor ez a folyamat kicsit gyorsabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...