2013. márc. 22.

Töltelék töltött csirkecombhoz

2 zsemle vagy kenyér beáztatva
2 tojás
1 kis konzerv májkrém
2 ek. olaj
1 kis fej vöröshagyma
só, bors
majoránna
zöldpetrezselyem

Az aprózott vöröshagymát olajon megpirítjuk, majd a tűzről lehúzva hozzáadjuk a tojásokat, a beáztatott, elmorzsolt zsemléket, a májkrémet, és a fűszereket. A lángra visszatéve addig sütjük, míg össze nem áll. Ezzel töltjük meg a csirke bőrét!

Javasolt: miután a kizsírozott tepsibe belefektetjük a combokat, forró olajjal öntsük le őket, hogy összekapja a bőrét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...