2013. okt. 23.

Fagyasztható ételek

  1. kenyér, zsemle, kifli
  2. gofri, kalács, bejgli
  3. kuglóf (aminek a jellege megengedi)
  4. gyümölcsök (darabolva, turmixolva, reszelve)
  5. zöldségek (darabolva, fagyottan tegyük az ételhez)
  6. darált dió
  7. főtt gesztenye (kipucolva, ledarálva vagy finomra aprítva)
  8. sütőtök kockázva
  9. spenót, sóska
  10. káposzta (csíkozva, blansírozva)
  11. pirított káposzta (káposztás tésztához)
  12. paradicsom, paprika (főtt ételbe)
  13. halak, csontok, húsok
  14. kolbász, virsli, szalonna
  15. bepanírozott húsok, zöldségek
  16. halászlé
  17. dödölle
  18. szilvás gombóc
  19. nudli
  20. töltött káposzta
  21. babgulyás
  22. pörköltek
  23. rakott zöldbab
  24. sajtmártásos csirkemell (besamel alapú)
  25. almás pite
  26. cukorborsófőzelék (tejföl nélküli)
  27. káposztás tészta
  28. babfőzelék (tejföl nélkül)
  29. nokedli
  30. párolt rizs
  31. sült hurka, kolbász
  32. halfasírt
  33. húsos tészta
  34. lencse-, bab-, sárgaborsóleves (tészta, csipetke nélkül)
  35. lencse-, babgulyás (tészta, csipetke nélkül)
  36. kifőtt tészta
folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...