2013. aug. 28.
Paradicsomsaláta
paradicsom
vöröshagyma
só, bors, cukor
ecet, víz
A paradicsomot vékony karikára, a hagymát először félbe, majd félkarikára vágom, majd egy nagy tálba felváltva rakom egymásra őket.
Kb. 1 liter vízhez sót, cukrot, ecetet, borsot adunk ízléstől függően - a víz mennyisége a paradicsom, és hagyma mennyiségétől függ. Ecetes levet készítünk tehát - érződjön azért az ecet íze, mert a paradicsom, és a hagyma is vesz el az ecet savanykásságából.
Az elkészített levet a tálban levő zöldségekre öntöm, és hűtőbe téve érni hagyom! Főételhez köretként kínálom!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.