Fejenként 3-4 közepes krumplit félig megfőzünk, félbevágunk, s kikaparjuk a belüket. A kikapart belsőt egy tálba rakjuk, és összekeverjük a következőkkel tetszés szerinti mennyiségben:
kockára vágott szalonna vagy sonka
apróra vágott vöröshagyma
reszelt fokhagyma vagy fokhagymapor
mustár
tejföl
bors, só
Jól összedolgozzuk az egészet, hogy az ízek átjárják, és megtöltjük vele a fél krumplikat. Tepsit kenünk ki olajjal, vagy zsírral, s a töltött krumplikat egyenként belefektetjük, mindegyik tetejét megszórjuk egy kis őrölt rozmaringgal.
Betoljuk a sütőbe, és a krumpli pirulásáig sütjük!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.