2013. jan. 29.

Kolbászkrém

egy arasznyi szárazkolbász
pár csepp mustár
fél fej vöröshagyma
törött bors
fokhagymapor
vaj
(cayenne bors)

(Akinek van aprítógépe az leegyszerűsítheti vele a munkát.) A kolbászt apró darabokra vágjuk, a hagymát finomra aprítjuk és egy tálba halmozzuk ezeket. Mustárral, borssal, fokhagymaporral, cayenne borssal ízesítjük és kevés vajat adunk hozzá. Jól kikeverjük az egészet és megkóstoljuk. 


Kenyérre kenjük, berakjuk a sütőbe pár percre, hogy kicsit megpiruljon a kenyér alja és ráolvadjon a krém. Ha kivettük, lehet rárakni még egy darab vajat és megszórni törött borssal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...