2013. júl. 14.

Ananászos csirkemell

A recept forrása: Küldd el a recepted újság 2012. áprilisi száma

1 nagyobb filézett csirkemell
1 ananászkonzerv
1 nagy tejföl
4 tojás
20 dkg sajt + a tetejére
csipet só
5 dkg vaj

Az előkészített, és szeletekre vágott csirkemellet vajon, és az ananászkonzerv korábban leszűrt levén puhára pároljuk.

Tűzálló tálba rakjuk a húst, és ráhalmozzuk az ananászdarabokat.

Kikeverjük a tojásokat a tejföllel, és a 20 dkg reszelt sajttal, leöntjük vele az ananászos csirkemellet, majd még pluszban megszórjuk reszelt sajttal a tetejét. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon addig sütjük, míg a teteje szép aranybarnára sül. Rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...