A recept forrása: Küldd el a recepted újság 2012. áprilisi száma
1 nagyobb filézett csirkemell
1 ananászkonzerv
1 nagy tejföl
4 tojás
20 dkg sajt + a tetejére
csipet só
5 dkg vaj
Az előkészített, és szeletekre vágott csirkemellet vajon, és az ananászkonzerv korábban leszűrt levén puhára pároljuk.
Tűzálló tálba rakjuk a húst, és ráhalmozzuk az ananászdarabokat.
Kikeverjük a tojásokat a tejföllel, és a 20 dkg reszelt sajttal, leöntjük vele az ananászos csirkemellet, majd még pluszban megszórjuk reszelt sajttal a tetejét. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon addig sütjük, míg a teteje szép aranybarnára sül. Rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.