A recept forrása: Alíz konyhája
5 db csirkecomb/10 db csirkeszárny
2 ek. mustár
4 ek. kockázott vöröshagyma
6 ek. olaj
1 dl fehér bors (elhagyható)
só, bors
zsiradék a kenéshez
A csirkecombot előkészítés után kétfelé vágom, így 10 darabot kapunk belőle. Ha szárnyat használunk, akkor hagyhatjuk egészben.
A páchoz összekeverem a mustárt, vöröshagymát, olajat, bort, fűszereket, és belerakom a húsokat. Egy tepsit alufóliával duplán kibélelek, megkenem zsiradékkal, ráhelyezem a pácolt húst, a megmaradt pácot rákenem/rácsurgatom, és alufóliával lefedve, előmelegített sütőbe tolom.
Teljes lángon sütöm kb. 10-15 percig lefedve, majd leveszem róla az alufóliát, és időnként megforgatva pirosra sütöm az egészet. Sült krumplival tálaljuk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.