2013. júl. 10.

Tejfölös-citromos sült csirkecomb

A recept forrása: Gizi receptjei

4 csirkecomb

6 dl tejföl
0,5 dl fehérbor
1 citrom gerezdekre felvágva
só, bors, majoránna
kakukkfű, egyéb fűszerek

A csirkecombokat fűszerezzük, és kicsit állni hagyjuk.


A tejföl felét kikeverem a borral, és egy tepsibe aljára öntöm. Rárakom a csirkecombokat, és megkenem a maradék tejföllel. A citromgerezdeket a combok közé teszem, majd alufóliával lefedem a tepsit.


Előmelegített sütőbe tolom, és puhára párolom. Mielőtt kivenném a sütőből, leveszem róla a fóliát, és pirosra sütöm a combokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...