- 1-2 fej vöröshagyma
- olaj
- pirospaprika
egyéb hozzávaló:
- paradicsom, paprika (paradicsompüré)
- angolna feldarabolva
- só, bors, babérlevél
- egyéb fűszerek
- főtt krumpli
Pörköltalapot készítünk.
A megtisztított angolnát 2-3 darabra felvágjuk, és az előkészített pörköltalapba rakosgatjuk. Paradicsommal, paprikával/paradicsompürével gazdagítjuk, kevés vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, babérlevéllel ízesítjük, és addig főzzük, míg az angolna puha nem lesz. Közben kóstolgatjuk, és tetszés szerinti fűszerrel ízesítjük.
Főtt krumplival tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.