1 nagy natúr joghurt
1 tömlős sajt
2 kisebb cukkini
só, bors, fokhagyma
só, olaj, száraztészta
A cukkinit kisebb darabokra vágom héjastul, majd egy lábasba teszem, ráöntöm a joghurtot, sózom, borsozom, fokhagymával ízesítem, és hozzányomom a tömlős sajtot. Botmixerrel simára leturmixolom, majd egyszer kiforralom.
A tésztát sós, olajos forró vízben roppanósra főzöm, tányérokba szedem, és merek a tetejére a szószból.
Tapasztalataim:
joghurt helyett tejföl
ízesített tömlős sajt
cukkini helyett padlizsán, csemege uborka, tök...etc.
reszelt sajt a tetejére
sonkával, virslivel gazdagítani a mártást
zöldfűszerek
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.