2013. máj. 19.

Diós-csokis kevert

A recept forrása: Süssünk-főzzünk valamit

25 dkg liszt

12,5 dkg porcukor
12,5 dkg margarin
2 tojás
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
citromhéj
1 dl tej
2-2 ek. vágott dió és csokoládé

olvasztott csoki

A margarint a porcukorral, vaníliás cukorral kikeverjük, aztán hozzáadjuk a tojásokat, a citromhéjat, tejet. A citrom levében a sütőport kicsit megpezsegtetjük, és ezt is a margarinos keverékbe dolgozzuk. Utolsóként a lisztet, a diót, és a csokoládét adjuk hozzá. Alaposan elkeverjük fakanállal.

Alufóliával kibélelt őzgerinc formába töltjük, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Kihűtjük, és bevonjuk olvasztott csokoládéval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...