2012. dec. 1.
Hagymás máj
csirkemáj
vöröshagyma
zöldpaprika
olaj
só, bors
fokhagyma
majoránna
A csirkemájat vékony csíkokra vágom. A hagymát fölaprítom. A zöldpaprikát előkészítem. Olajat forrósítok, a kockára vágott hagymát, és a karikára vágott zöldpaprikát rádobom, és összeforgatva megpárolom. Rárakom a májat, és megborsozom.
Nem kell sokáig sütni. A lényeg, hogy ne maradjon véres - ezt könnyen ellenőrizhetjük: ha kiveszünk egy darab májat, és kettévágva élénk színe van. Sózni nem szabad sütés közben. Amikor megsült, meghintem majoránnával, és reszelek rá fokhagymát. Tányérokba szedem, sózom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.