2012. nov. 21.

Kapros-tejfölös gomba

1. Megpirítom a hagymát olajon. Pirospaprikával megszórom, felöntöm egy kis vízzel, sózom, borsozom, hozzáadok egy paradicsomot és egy zöldpaprikát felszelve. Hagyom, hogy összeessen.
2. Ha már jól összefőtt az alap, hozzárakok 2-3 doboz konzerv szeletelt gombát. Főzöm tovább még egy ideig, de nem kell neki sok idő, mert a gomba már előfőzött. Fűszerezzük.
3. Amikor már puha a gomba, akkor tejfölös-lisztes habarással, és a habarásba tett kaporral kissé besűrítjük az ételt.
4. Összefőzzük, hogy megduzzadjon a liszt, és körettel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...