oldalas
só, bors
zöldfűszerkeverék/húsvarázs
fokhagyma
sütőzacskó
Néhány oldalast egy tálba teszünk. Megsózzuk, megborsozzuk, zöld fűszerkeverékkel vagy húsvarázzsal jól meghintjük, és eloszlatjuk rajta, hogy minden oldalát érje. Fokhagymát pucolunk, és felaprítjuk. A sütőt bekapcsoljuk. A jól beízesített oldalast sütőzacskóba rakjuk, elterítjük, és egy nagy marék vágott fokhagymával megszórjuk. Tepsibe fektetjük, és egy órára betoljuk a sütőbe, mely alatt elkészül. Körettel tálaljuk!
Megjegyzés: A Tesco-ban kapható egy zöldfűszerkeverék, aminek a neve Smaragd, na ebből tettem az oldalasra, vagy ha éppen más ízvilágot akarok, akkor Húsvarázst használok.
Sütőzacskót pedig lehet külön is venni, akár az üzletláncok sajátmárkás termékét is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.