kígyóuborka/csemege uborka
paprika
retek
virsli vagy párizsi (elhagyható)
jégsaláta
só, bors
kapor (elhagyható)
Kígyóuborkát/csemege uborkát, paprikát, retket, virslit/párizsit(elhagyható) kockázok, csíkokra vágom a jégsalátát, és az egészet egy tálba rakom. Fűszerezem: borssal, kaporral (elhagyható). Jól összeforgatom, és a hűtőbe rakom. Tálaláskor mindenki a tányérjára szed belőle, és ízlés szerint sózza.
Megjegyzés: A salátához valók egyéni ízlés szerint variálhatóak illetve kinek-mi van otthon. Paradicsomot én nem szeretem ebbe a salátába, mert eláztatja az egészet, ezért ha mégis rakok hozzá, akkor inkább a tányérra szedve kerül rá.
Amit még nagyon tudok ajánlani: ha van otthon egy darab sajt, akkor azt elkockázva vagy csak úgy tördelve lehet még finomabbá tenni a salátát, sőt, ha még majonéz vagy tartármártás is kapcsolódik hozzá, akkor isteni eledel!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.