2013. szept. 8.

Lecsós csirkecomb/szárny


Egy tepsit előkészítünk. A csirkecombokat/szárnyakat sóval, borssal, fokhagymával, egyéb fűszerrel beízesítjük, bevagdossuk több helyen, hogy jobban átsüljön, majd félrerakjuk.

4-5 db hagymát, 2 tv paprikát, 3 paradicsomot karikákra vágunk, és az előkészített tepsibe először a hagymakarikákat, majd a paprikát, végül a paradicsomot rétegezzük. Vaj- vagy margarindarabkákat csipkedünk a tetejére, és a húst erre rakjuk.


Előmelegített sütőbe toljuk lefedve, időnként megforgatjuk a combokat/szárnyakat, hogy mindkét oldalukat érje a hő. Kb. 1-1,5 óra alatt pirosra, puhára sütjük. (A legvégén a fóliát levesszük róla, mert így jobban pirul.)


Körettel tálaljuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...