2013. szept. 8.
Lecsós csirkecomb/szárny
Egy tepsit előkészítünk. A csirkecombokat/szárnyakat sóval, borssal, fokhagymával, egyéb fűszerrel beízesítjük, bevagdossuk több helyen, hogy jobban átsüljön, majd félrerakjuk.
4-5 db hagymát, 2 tv paprikát, 3 paradicsomot karikákra vágunk, és az előkészített tepsibe először a hagymakarikákat, majd a paprikát, végül a paradicsomot rétegezzük. Vaj- vagy margarindarabkákat csipkedünk a tetejére, és a húst erre rakjuk.
Előmelegített sütőbe toljuk lefedve, időnként megforgatjuk a combokat/szárnyakat, hogy mindkét oldalukat érje a hő. Kb. 1-1,5 óra alatt pirosra, puhára sütjük. (A legvégén a fóliát levesszük róla, mert így jobban pirul.)
Körettel tálaljuk!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.