10 dkg porcukor
2 tojássárga
1 tasak zselatin fix
5 dl tejszín
1 habfixáló
gyümölcs + a díszítéshez
babapiskóta/kekszmorzsa
A natúr joghurtot, a tojássárgákat, és a porcukrot kézi habverővel összekeverjük. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük. A gyümölcsöt feldaraboljuk, a babapiskótát összemorzsoljuk. Poharakat készítünk elő.
Az előkészített joghurtos krémbe szórjuk a zselatin fixet, elkeverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a felvert tejszínt, és a gyümölcsöt is.
A poharak aljára tésztamorzsát hintünk, rá pár szem gyümölcs, majd a krém kerül. A tetejét tetszés szerint díszíthetjük. Jól lehűtve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.