fél kg lencse 1 vöröshagyma 2-3 paradicsom 2 sárgarépa 1 fehérrépa negyed zeller fél karalábé fél szál kolbász só, bors, babérlevél, fokhagyma
A lencsét annyi vízben, amennyi bőven ellepi, felrakom főni babérlevéllel, sóval, borssal. Amikor felforr, hozzáadom a feldarabolt zöldségeket, a paradicsomot, és a hagymát. Vízzel felöntöm, ha szükséges.
Puhára főzöm - közben ízesítem, és a végén a karikára vágott kolbászt is belerakom, amivel kb. még 10-15 percig főzöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.