toast kenyér
tojás, só, bors
kevés olaj
A melegszendvicssütőt bekapcsoljuk. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, pici olajat hozzáadunk. A toast kenyereket ebbe a tojásos masszába mártjuk, kicsit benne is "felejtjük", majd a sütőbe tesszük. Lefedjük a tetejét, és pár perc alatt pirosra sütjük.
Tapasztalataim:
A bundás kenyér light verziója ez, hisz az eredeti rengeteg olajat követel, s bár úgy nekem jobban ízlik, mégis ez a változat is felkerült a családi repertoárba.
Kettesével sütöttem.
Paradicsommal, paprikával ettük, de mustárt és ketchupot is el tudok hozzá képzelni.
További ötletek:
töltve készíteni
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.