5 tojás
5 ek. liszt
5 ek. kristálycukor
baracklekvár
A sütőt előmelegítjük, a tojásokat szétválasztjuk.
A tojásfehérjét robotgéppel vagy kézileg elkezdjük habbá verni, közben hozzáadjuk a kristálycukrot. Amikor már majdnem kemény habbá alakult, egyesével beleütjük a tojások sárgáját, és lassú fokozaton ezeket is eldolgozzuk. Ha kész, a lisztet óvatos mozdulatokkal, fakanál segítségével beleforgatjuk.
Alufóliával kibélelt hosszabb tepsibe simítjuk a masszát, és tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt a tészta, lekvárral megkenve feltekerjük, és alufóliába csavarjuk. Egyszerű, gyors sütemény!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.