- kenyér, zsemle, kifli
- gofri, kalács, bejgli
- kuglóf (aminek a jellege megengedi)
- gyümölcsök (darabolva, turmixolva, reszelve)
- zöldségek (darabolva, fagyottan tegyük az ételhez)
- darált dió
- főtt gesztenye (kipucolva, ledarálva vagy finomra aprítva)
- sütőtök kockázva
- spenót, sóska
- káposzta (csíkozva, blansírozva)
- pirított káposzta (káposztás tésztához)
- paradicsom, paprika (főtt ételbe)
- halak, csontok, húsok
- kolbász, virsli, szalonna
- bepanírozott húsok, zöldségek
- halászlé
- dödölle
- szilvás gombóc
- nudli
- töltött káposzta
- babgulyás
- pörköltek
- rakott zöldbab
- sajtmártásos csirkemell (besamel alapú)
- almás pite
- cukorborsófőzelék (tejföl nélküli)
- káposztás tészta
- babfőzelék (tejföl nélkül)
- nokedli
- párolt rizs
- sült hurka, kolbász
- halfasírt
- húsos tészta
- lencse-, bab-, sárgaborsóleves (tészta, csipetke nélkül)
- lencse-, babgulyás (tészta, csipetke nélkül)
- kifőtt tészta
folyt. köv.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.