2013. okt. 27.

Paradicsom fagyasztva

Ha nagyon sok paradicsom terem nálunk, és ráadásul inkább a koktél változata, akkor mindig megmosva, lecsöpögtetve bezacskózom kisebb adagokba, és elteszem télire!

Főtt ételekbe, pörkölthöz, levesekhez kiválóan alkalmas ízesítő, mert nem a drága frisset kell megvenni télen, hanem a nyáron eltett sajátot!


Állagát tekintve fagyottan érdemes felhasználni, mert kiengedés után nagyon laza lesz a szerkezete! Csak főzéshez ajánlom!


Legújabb felfedezésem ezzel kapcsolatban, hogy érdemes befőzni belőle - paradicsomlének, mártásnak, dzsemnek vagy lekvárnak. Bátran kísérletezhetünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...